CRAFT & FLOURISH
TRUE IDENTITY
Slider

Patricia van Schaik

Vision director

De drijvende kracht achter Blossom ben ik, Patricia van Schaik. Ik werk zelfstandig en afhankelijk van de opdracht heb ik tal van experts in mijn netwerk, waarmee ik samenwerk.

Ik heb een achtergrond in bedrijfskunde, economie en psychologie. Daarnaast ben ik een creatieve beelddenker met oog voor detail en ben ik altijd op zoek is naar vernieuwing en verbetering. Strategisch denken en handelen zit in mijn bloed. Net als het bouwen van concrete en inspirerende succesverhalen.

Ik heb onder andere tien jaar bij Nike EMEA gewerkt waar ik een leidende rol heb gehad bij het bouwen van Nike Women en – Sportswear. Onder de vlag van Blossom heb ik tal van bedrijven begeleid naar de dag van morgen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan voetballen, zingen, hardlopen en sup-en.

Wil je meer weten of mij en wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op dan kom ik graag langs om kennis te maken en uit te vinden wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Blossom

De kersenbloesem (桜, sakura) is waarschijnlijk de meest geliefde bloem onder de Japanners. Het bloeien van de kersenbloesem markeert de aankomst van de lente. De kersenbloesem staat niet alleen voor de lente maar ook voor vernieuwing en groei en een mooie toekomst. De bloem met zijn indrukwekkende bloei staat voor puurheid. Het laten zien van het zuivere en authentieke. Het is de missie van Blossom om de essentie van een product of merk concreet te maken en te laten laten floreren.


BLOSSOM Nieuw Loosdrechtsedijk 202 1231 LE Loosdrecht.
+31 6 24203298  patricia@byblossom.nl